Michael Bisping kraftig underdog hos Ohmbet inför titelförsvar mot Yoel Romero

Michael Bisping må vara den regerande mästaren, men hans chanser är små i en titelmatch mot topprankade Yoel Romero.

Detta enligt oddsmakarna på Ohmbet, där “The Count” ger en bra bit över tre gånger pengarna vid vinst.

Efter den spektakulära knockoutvinsten över Chris Weidman (13-2) har 39-årige Yoel Romero (12-1) placerat sig som den klara titelutmanaren i mellanvikt. Den nummer 1-rankade kubanen sitter nu på hela åtta raka vinster i UFC och kommer enligt organisationens vd Dana White utmana om bältet härnäst.

Hos vår samarbetspartner Ohmbet.se finns nu oddsen inför en potentiell titelmatch mot Michael Bisping (30-7).

Romero tydlig oddsfavorit

Trots att “The Count” är mästaren så öppnar han som kraftig underdog och ger 3.73 gånger pengarna. “The Soldier of God” är å sin sida tydligt segertippad med oddset 1.32.

Oddsmakarna tror stenhårt på Romero i en titelmatch mot Bisping. Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Detta innebär att en insats på 100 kronor ger 373 kronor om Bisping skulle vinna, medan samma insats på Romero ger 132 kronor om han skulle bli den nya mästaren.

Bisping vill hellre möta GSP

Matchen är dock inte officiellt bokad ännu och trots Whites uttalanden har Bisping varit tydlig med att han skulle föredra en match mot Georges St-Pierre (25-2), som är klar för comeback efter att nyligen ha skrivit på ett nytt UFC-kontrakt.

Enligt den respekterade MMA-journalisten Ariel Helwani kommer “GSP” dock inte återvända innan den andra halvan av 2017, vilket med stor sannolikhet innebär att den 37-årige engelsmannen kommer behöva försvara sitt bälte dessförinnan.

Då Bisping vs. Romero trots allt är en obekräftad matchning blir alla spel i vanlig ordning återbetalade om matchen inte skulle bli av innan årsskiftet.

 

Har Bisping någon chans mot Romero?

Omslagsbild: Brandon Magnus/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
Michael BispingNyheterOHMBETRekommenderatSenaste NyttUFCYoel Romeroz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara