Mickey Gall är här för att stanna – stryper ut Sage Northcutt

Mickey Gall lyckades säkra sin fjärde raka vinst via rear-naked choke, när han för första gången ställdes mot respektabelt motstånd i form av Sage Northcutt.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

I den delade huvudmatchen fick vi se ett riktigt spännande welterviktsmöte mellan “Super” Sage Northcutt (8-2) och Dana White: Lookin’ for a Fight-talangen Mickey Gall (4-0).

Tydlig fördel på marken

Gall hade endast mött MMA-debutanter i sina tre första matcher, men visade här att han minst sagt är redo för mer respektabelt motstånd. Det blev snabbt tydligt att han var den bättre fightern på marken när han nästan omedelbart var inne och säkrade nedtagningen. Northcutt lyckades dock försvara bra och var dessutom nära med ett armlås, för att sedan ta sig upp på fötter och hålla det jämnt ståendes.

I den andra ronden öppnade Northcutt bra och lyckades sänka Gall, som dock snabbt var uppe på fötter igen – för att ännu en gång bli skakad av en vänster. Kort senare svarade han dock med att pricka Northcutt varefter han återigen fick ner matchen till mattan. Väl nere på marken dröjde det inte länge innan han slutligen fick till sitt signaturavslut, då Northcutt tvingades klappa ut till en rear-naked choke.

Statistik och resultat

Resultat: Mickey Gall besegrar Sage Northcutt via submission (rear-naked choke) i rond 2 (1:40).

Omslagsbild: Zuffa LLC via Getty Images

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtMickey GallNyheterRekommenderatResultatSage NorthcuttSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
9 Kommentarer
 • Johan
  18 December 2016 at 04:05

  Strykrädd pöjk vad det verkar. Desperatdyk efter en liten smäll bådar inte gott..

 • Johan
  18 December 2016 at 04:36

  Herregud vad glad jag är!! Retar mig på den jävla Nortchutt

 • p.MAX9999999
  18 December 2016 at 06:29

  Gall är grym men va fan orka utana Dan Hardy ?. Gall vs Meek är ju som gjort!

  • KoMaCarpe
   18 December 2016 at 12:51

   Han vågar inte möta Meek.

 • KoMaCarpe
  18 December 2016 at 12:54

  Man märker tyvärr hur extremt påverkad Sage blivit av allt kändisskap från liten ålder. Känns som att han måste hålla uppe ett “happy-face” konstant och fejka allting. Har ingenting emot honom men tycker mig se att han varken har inspiration eller själ nog att fortsätta fightas mot toppskiktet i MMA.

 • Val Venis
  18 December 2016 at 04:14

  Tycker det känns rätt klart att Sage inte har vad som behövs för att fightas i UFC än. Han har looken men känns grön som fan när det kommer till själva fightingen.

 • DJdinamarca
  18 December 2016 at 08:46

  sage ser stirrig ut,naturligt 20bast. stående såg gall förvirrad ut och fick påstruket, fram tills han klippte han bakom örat . jättefin stat ovan men knappast talande för det stående. på marken dock var det bara en tidsfråga. såg ut som han la ner oxå och ville få chansen att klappa . ta ett år utan matcher och bara nöta,slippa rampljuset,vore det bästa för sage. Så fort gall möter en med hyffsat stående som kan försvara sig på marken så är det över för honom.

 • Tor7
  18 December 2016 at 09:30

  Mickey är definitivt i UFC för att stanna, och mer därtill har jag en känsla av…

 • Justified
  19 December 2016 at 11:50

  Gall ser inte vass ut stående dock. Mycket att slipa på där. Sage visste att det var över på marken i rond 2 och verkade nästan leta orsak till att klappa tyvärr.

 • Svara