Mickey Gall. Foto: Mazdak Cavian för MMAnytt

Mickey Gall har stygn över ögat dagar innan matchen mot CM Punk på UFC 203

Efter att CM Punk skadat sig och dragit sig ur mötet med Mickey Gall ett par gånger är det ombytta roller inför helgens UFC 203 – Under det senaste Countdownavsnittet inför matchen var det nämligen tydligt att Gall hade ett antal stygn över ena ögat. 

UFC 200 Las Vegas 2016-07-09 CM Punk photo MMAnytt.se Vince Cachero (84 of 98)

Fighters kliver alltid in i buren med småskador heter det ju vilket även är sant för Mickey Gall (2-0) inför helgens match mot CM Punk (0-0). De två möts på UFC 203 och under ett Countdownavsnitt såg man tydligt att Gall hade stygn över höger öga, vilket ett par uppmärksamma fans tog screenshots av:

piojNSI

En närmare titt:

gall-eye-close

Det är ingen skada värd att dra sig ur en UFC-match för och i skrivande stund finns inga indikationer på att detta skulle kunna hota CM Punks debut på UFC 203. Punk har själv tvingat dra sig ur mötet med Gall vid ett tidigare tillfälle då han tvingades operera ett diskbråck i ryggen strax efter 24-åringens framgångsrika UFC-debut i början av året, där Gall med ett snabbt avslut av Mike Jackson (0-1) gjorde sig förtjänt av mötet med Punk.

Tror ni jacket över ögat kan komma att påverka matchen? Kommer Punk överhuvudtaget nära Mickey Galls ansikte med hans striking?

Kategorier
CM PunkMickey GallNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara