Miesha Tates nya podcast finns nu på Itunes

Miesha Tate är ju en av UFC:s populäraste kvinnliga fighters så varför skulle hon inte ha sin egna podcast? “The Miesha Tate Show” finns nu att lyssna på gratis!

Var och varenda offentlig person har en podcast nuförtiden däribland en hel del fighters, bland andra den kanske största av dem alla Brendan Schaub (10-5) med “The Fighter And The Kid,” Tyron Woodley (15-3) med “The Morning Wood With Deez Nuts” och nu även Miesha Tate (17-5) med The Miesha Tate Show. Podcastens första avsnitt finns nu att ladda ner gratis på Itunes och kommer finnas tillgänglig på övriga plattformer inom kort.

Det blir i synnerhet intressant att följa “Cupcake” på vägen mot UFC 196 och titelmatchen mot Holly Holm (10-0) som inte ens är en månad bort. Tates annonserade själv podcasten på Instagram:

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Miesha TateNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...