Mike Goldberg antyder att han snart gör comeback: “You’ll see me around soon”

Mike Goldberg är inte längre en del av UFC men det betyder inte nödvändigtvis att han kommer vara helt borta från sporten. I ett nyligen postat inlägg antyder “Goldie” att något är i görningen.

Det var många som blev besvikna när det stod klart att Mike Goldbergs långa historia med UFC skulle komma till ett slut. Uppbrottet var allt annat än glatt och det var flera som ställde sig på Goldbergs sida i slutet av hans UFC-karriär. Goldberg pratade själv ut med Ariel Helwani och sade att han var mållös när det stod klart att han inte skulle få sitt kontrakt förnyat.

Nu ser det dock ut som att han har något på gång. I ett Twitter-meddelande luftade han sina känslor om att inte kommentera UFC 208 och passade även på att meddela att vi snart kommer att få se honom igen.

Han avslutade sin Tweet med #DreamTeam vilket kan vara en referens till UFCs president Dana White som pratat om ett framtida drömlag av kommentatorer:

Goldberg ryktas vara i samtal med Bellator

Joe Rogan sade under ett avsnitt av sin podcast The Joe Rogan Experience att det skulle vara konstigt att inte fortsätta kommentera med Goldberg och att beslutet att sparka “Goldie” kom från UFCs nya ägare:

“It’s weird man,” sade Rogan. “Whenever you change something, it’s weird. And what’s really weird is that Goldberg’s last show was like one of our best ever. We were laughing, flowing together. I’ve known him forever. I’ve known him since 1997. Hey man, you know, when you spend four billion fucking dollars on something, you just want to just do whatever you want.”

Under den senaste tiden har det gått rykten om att Goldberg är i samtal med Scott Coker, VD:n för Bellator.

Skulle ryktena stämma kan det därmed bli så att vi inom kort får se “Goldie” vid sidan av buren men med UFCs största konkurrent.

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
BellatorDana WhiteNyheterSenaste NyttUFCz-Galorz-Klistrad artikelZuffa

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...