Mike Goldberg ersätter Jon Anik som kommentator på UFC: Sweden

I början av januari bekräftade UFCs senaste kommentator Jon Anik att han skulle dyka upp till Sverige för att agera kommentator på UFC: Sweden. Men det ser ut som att schemaläggningen ändrat på dessa planer, då han istället kommer att fokusera på live-matcherna för The Ultimate Fighter berättar Mike Goldberg exklusivt till MMAnytt.

Mannen som kommer att ta hans plats är Mike Goldberg själv, som alltså kommer att ha Kenny Florian vid sin sida när galan drar igång i Globen.

Det här är inte första gången de två står bredvid varandra, faktum är att första gången var redan på UFC 83 då Joe Rogan var ute på andra äventyr och UFC behövde någon som kunde fylla hans plats. In klev Florian, som samtidigt visade att han kunde göra det här jobbet alldeles utmärkt. Han har fått hoppa in ett par gånger under årens gång sedan dess, och nu senast var han kommentator tillsammans med Goldberg på UFC 134 i augusti förra året.

Den 14 april kommer således Goldberg och Florian att plocka upp mikrofonen för att låta folket där hemma veta vad som egentligen händer i buren.

För att få reda på de senaste nyheterna om UFC: Sweden och allt annat, följ MMAnytt på Facebook och Twitter.

Kategorier
Svenska NyheterUFC

All in
14 Kommentarer

Svara