Mike Perry knockar Hyun Gyu Lim brutalt i UFC-debuten

Obesegrade Mike Perry tog matchen mot Hyun Gyu Lim på kort varsel och gjorde det bästa av situationen.

I den andra matchen på huvudkortet ställdes sydkoreanen Hyun Gyu Lim (13-6-1) mot den senare inhopparen Mike Perry (7-0), som gjorde sin UFC-debut.

Obesegrade Perry var stor underdog inför matchen, men överraskade med en spektakulär vinst.

Det var Lim som höll pressen inledningsvis, och med sitt enorma längd – och räckviddsövertag lyckades han hålla sig undan att bli träffad alltför mycket. Helt plötsligt landade dock Perry ett hårt slag som golvade Lim.

Lim kämpade tappert och lyckades ta sig upp, men blev sänkt igen. Återigen var matchen mycket nära att avslutas, men han lyckades ta sig upp på fötter ännu en gång. Kort efter att han lyckats ställa sig upp prickades han dock för tredje och sista gången, då domare “Big” John McCarthy gick in och stoppade matchen.

Resultat: Mike Perry besegrar Hyun Gyu Lim via TKO (slag) i rond 1 (3:38)

Klicka här för att se matchstatistik

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterRekommenderatResultatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara