Mike Perry utmanar Darren Till – som tackar ja

Mike Perry och Darren Till önskar varandra god jul - och kommer överens om att fightas.

När den 25-årige engelsmannen Darren Till chockade världen med en dominant vinst över Donald Cerrone på UFC Fight Night 118 i Gdansk, så satt en annan ung och lovande welterviktare i form av “Platinum” Mike Perry cageside. Efter segern dröjde det inte länge innan Till och Perry stod öga till öga och skrek mot varandra – något som genast fick många fans att vilja se dem mötas.

Vid tillfället var Perry dock bokad mot topp 10-rankade Santiago Ponzinibbio – en match som han nyligen förlorade via enhälligt domslut efter tre ronders krig.

Vill göra upp i buren

Många trodde att matchningen mellan Till och Perry föll isär när “Platinum” förlorade mot Ponzinibbio, men nu verkar det som att de två kan mötas trots allt.

Enligt Till bryr han sig varken om ranking eller sina motståndares matchfacit, trots att han själv både är obesegrad och rankad sjua i weltervikten. När Perry nyligen gratulerade honom på födelsedagen och önskade honom god jul samtidigt som han riktade en utmaning mot honom – så dröjde det inte länge innan Till tackade ja.

Vill du se Till vs. Perry härnäst?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah