Kevin "Kimbo Slice" Ferguson gjorde sig känd som en streetfighter via Youtube. Därefter har han hunnit med matcher i bland annat UFC och Bellator, samt ett gäng proffsboxningsmatcher.

MMA-världen sörjer Kimbo Slice

Kimbo Slice har lämnat oss, blott 42 år gammal. Han sörjs inte bara av sin egen familj, mångåriga flickvännen Antoinette Ray och sex barn, utan av en hel MMA-värld. När nyheten om Slice´s bortgång blev känd fylldes Twitter snabbt av reaktioner från chockade fighters. Här kan du läsa några av dem.

Kimbo Slice, eller Kevin Ferguson som han egentligen hette, blev under sin livstid en av MMA-världens mest kända och framgångsrika profiler. Han gick från gatuslagsmål till att bli en gigantisk MMA-stjärna som utkämpade matcher som drog flera miljoner tittare och satte därmed flera rekord som kommer att stå sig under lång tid framöver.

När det i natt, svensk tid, blev känt att Ferguson, endast 42 år gammal, avlidit på ett sjukhus i Florida fylldes nätets sociala medier snabbt med reaktioner från fighters och andra kända MMA-profiler. Kimbo Slice sörjs inte bara av sin egen familj utan av hela MMA-världen. Här kan du läsa några av alla de kondoleanser som publicerats på Twitter.

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
BellatorKimbo SliceNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem vill ni se debutera på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...