Matchen började bra för McGregor, som tog hem den första ronden och fick Diaz att blöda en hel del från ögat. I den andra ronden prickades han dock av ett par smällar som skakade honom, innan han sedan hamnade på marken och blev utstrypt.

Musikvideo: Nate Diaz feat. Conor McGregor – “I’m not surprised” REMIX

Musikproducenten Maurice Spears har skapat en hitlåt av Nate Diaz och Conor McGregors kommentarer innan och efter fighten på UFC 196.

“I’m not surprised motherfuckers” – det var det första Nate Diaz (19-10) sa efter sin seger över Conor McGregor (19-3) UFC 196. Komikern och musikproducenten Maurice Spears har samplat den kommentaren, plus en rad andra som fälldes av Diaz och McGregor innan deras fight, lagt till lite beats – och voilà: en veritabel dansgolvsfyllare är född.

Hade det inte varit så tidigt på året hade man kunnat misstänka att det här skulle bli en sommarplåga. Se och hör hela “I’m not surprised” här nedan:

https://www.facebook.com/mmacoredotcom/videos/991764710894148/

 

Kommer ni att shota tequila till “I’m not surprised” ikväll?

Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Henrik Söderström
  11 March 2016 at 09:24

  Lol, nästa hit på de heta dansgolven!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...