Några tror ändå på Michael Bisping

Mixed Martial Arts
SCORE! Jag hade åtminstone en kompis!

När den amerikanska MMA-eliten fick säga sitt så trodde ingen att Michael Bisping skulle gå segrande ut ur den kommande matchen mot Dan Henderson. Det var förstås 2 som var osäkra och sa att matchen lika gärna kunde gå till Bisping, men ingen sa hans namn rakt ut som en vinnare. Och det måste ju bara svida litegranna.

Nu har Bispings landsmän satt ner foten och sagt att Bisping faktiskt visst har en chans att ta hem det här. Borta på UFC har de gjort sitt bästa för att hypa upp matchen och göra Bisping till en värdig motståndare. De har talat med lite deltagare från TUF 9 samt några andra och de har kommit fram till följande:

Dan “The Outlaw” Hardy

“Min tippning är att Bisping vinner på ett enhälligt domarbeslut. Jag ser matchen gå fram och tillbaka, med Bisping som undviker tunga slag och slåss ifrån clinchen ganska mycket. Jag kan inte se Henderson bli stoppad, men jag tror att Mike kommer att arbeta mer än honom och landa bättre slag. Bisping kommer i en stadig takt landa kvalitetsslag på Dan och undvika att hamna på rygg.”

Paul “Tellys” Kelly

“Jag är inte påverkad bara för att vi är teamkamrater, jag tror verkligen att Mike kommer att dominera Henderson. Med det Mike visar just nu och den formen han är i, så ser jag inte många mellanviktare som kan slå honom. Han är bara några steg ifrån bältet nu och jag har aldrig sett honom hungrigare. Jag är övertygad om att han kommer att hålla det där UFC-mellanviktsbältet i slutet av året. Den Mike Bisping vi alla ser i gymmet är oslagbar vid mellanvikt. Han är i för bra form, för stark och för bra för alla dom”

Terry Etim

“Jag ser Mike ta matchen och vinner i stil. Han måste använda sitt fotarbete bra och undvika Hendersons nedtagningar. Även om Henderson faktiskt tar Mike till marken, så kan jag se Mike direkt gå upp på fötterna. Mike är i sin topp just nu och det verkar som han blir bättre och bättre vid varje match. Jag är övertygad om att han kommer höja sitt game ännu högra mot HEnderson. Det här är Mikes tid nu. Henderson var en dubbel-mästare i Pride och att besegra honom blir en stor seger för Mike.”

Ross “Real Deal” Pearson

“Det här är Mikes tid att skina. Han har bevisat sig själv i UFC med vinster över några duktiga killar och jag tror nu att han är redo för att ta sig ann elit-motstånd. Innan The Ultimate Fighter så hade jag ingen aning om hur bra Mike var. Jag har alltid tittat upp mot honom som en fighter, men jag visste aldrig riktigt hur bra han var innan jag började träna med honom. Det var en chock för mig att upptäcka hur bra Mike var i alla delar – på fötterna, brottning och Jiu Jitsu. Mike var inte ens i match-fysik under The Ultimate Fighter, och jag var ändå förbluffad över de sakerna han kunde göra.”

Titta, någon tror på Bisping också. Men det kanske bara är britter. Det kan ju förstås också vara så att stoltheten från de båda nationerna gör att de båda blir blinda och inte riktigt kan se vem som faktiskt vinner här. Det kanske är vi Svenskar som får visa hur man gör en riktig, oberoende och bra analys på den kommande matchen.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
UFC
9 Kommentarer

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...