Nate Diaz diskuterar returmatch mot Conor McGregor i läckt videoklipp

Nate Diaz pratade med Kenny Florian och Michael Bisping nyligen på Fox Sports 1 om vinsten mot Conor McGregor och sina framtidsplaner.

Nate Diaz (20-10) var nyligen med i en intervju på Fox Sports 1 med Kenny Florian och Michael Bisping där han pratade om den stora vinsten mot Conor McGregor (19-3) och om sina framtidsplaner. Han säger att han bryr sig mer om pengar än att få slåss om mästerskapsbältet men att han är ute efter den största fighten.

Det har tidigare rapporterats om att UFC planerar att få till en returmatch mellan dem på UFC 200 och i ett detta läckta klipp som var under en reklampaus kan man höra honom säga till Florian och Bisping att han vill ha returmatchen i lättvikt så att inte McGregor kan ha några ursäkter för sin förlust.

Tycker ni att den eventuella returfighten ska vara i lättvikt?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttUFCVideo
2 Kommentarer
 • tojo77
  25 March 2016 at 03:38

  Blir det en retur så är det bra att ha den i LW, och vinnaren där möter vinnaren RDA vs Ferguson/Nurmagomedov. Men ska McG gå den vägen är det hög tid att lämna ifrån sig fjäderbältet för det hinner han inte försvara i så fall (tror jag).

 • HerrObjektiv
  25 March 2016 at 09:41

  UFC kommer mjölka ut varenda öre som finns att hämta när det kommer till McG hypen. Även om det innebär att man begraver den sportsliga delen. MMA blir mindre och mindre sport ju mer andelar UFC tar av marknaden

 • Svara