Nate Diaz om Conor McGregors umgänge med kändisar: “Det är bra, han gör bra ifrån sig”

Nate Diaz och Conor McGregor kanske inte är bästa vänner men det hindrar inte Diaz från att se de bra sakerna i all den uppmärksamheten irländaren genererar för MMA och UFC. 

UFC 200 Las Vegas Conor McGregor 20160707 MMAnytt.se Media Day Vince Cachero

Varför kändisar vill umgås med Conor McGregor

Cristiano Ronaldo och Jennifer Lopez är bara ett fåtal av de kändisar som nuförtiden verkar ingå i Conor McGregors (19-3) umgängeskrets. Stjärnan växer vilket inte nödvändigtvis är det bästa för en fighters karriär (se: Ronda Rousey (12-1)) men på sätt och vis kan gynna sporten i stort.

I en intervju med FOX Sports förklarade Nate Diaz (19-10) som möter McGregor på UFC 202 den 20:e augusti varför kändisar vill umgås med en professionell fighter och varför det är bra för andra MMA-fighters:

“They [kändisar] should be hanging out with him. He’s fighting in a cage, in front of the world, in front of a lot of people. It’s cool he is representing for the people who are putting in a lot on the line. There’s a lot of good coming from fighting. You fight, you win, you do good, everybody loves you. And then you get in there and fight, you lose, and get your head kicked in, and besides it hurting, you get laughed at and people make fun of you, too. So that’s a lot to put on the line.”

UFC 200 Las Vegas Nate Diaz Dana White 20160707 MMAnytt.se Media Day Vince Cachero 4

Coolt!

Slutligen tycker Diaz Conor McGregor gör sin grej och gör det bra – ju fler ögon som öppnas upp för MMA och allt vad sporten innebär desto bättre enligt 31-åringen.

“So it’s cool when big stars and big people come and appreciate that, so he’s doing a good job with what he’s doing.”

Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
18 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  27 July 2016 at 04:30

  Klart att han gör ett bra jobb, Diaz vore en nolla annars

  • Anders
   27 July 2016 at 06:07

   Gick ditt självförtroende upp nu?

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    27 July 2016 at 10:53

    Inte riktigt.

  • Herren
   27 July 2016 at 07:58

   Spara dina idiotiska kommentarer för dig själv Conorfanboy, du har uppenbarligen ingen aning om vad Diaz bröderna har gjort för sporten.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    27 July 2016 at 10:48

    De har hela deras tid i sporten varit medelmåttor som förlorat fighter mot Joe Daddy Stevenson, Clay Guida och Diego Sanchez, de har alltid förlorat toppfighter och de har dessutom förlorat en hel del mot medelmåttor. De har ingen speciell charm eller fin fightstil, they put it all out there men lyckas ändå vara tråkiga fighters med en ocharmig fightstil och karaktär. De har varit med länge och aldrig på riktigt varit värdiga titelfighter. De är verkligen inget mer än 48 000 dollar fighters. Enkel och kort summering av The Stockton boys. Det är Conors fel att Nate fått mer uppmärksamhet än vad han förtjänar. Nu måste Conor rätta till misstaget.

    • Herren
     27 July 2016 at 11:12

     Jag klarar verkligen inte av att se folk vara så jävla blind och bara se från en vinkel. Det enda du ser när Conor förlorar är att han har gjort fel, inte att Diaz har gjort rätt. Det är rätt uppenbart att Conor inte platsar i den viktklassen, då han är för liten helt enkelt. Men samtidigt så har han samma övertag när han slåss i FW, han bantar alltså ner sig så att han knappt ser levande ut, och har ett oerhört övertag när det gäller storlek och räckvidd. Nog för att han har talang och en rätt fin fightingstil. Men det som har gjort Conors börs så pass tjock o fin är för att promotar matcher, och drar med sig en stor publik, vilket Diazbrothers gör också, men kanske inte lika mycket i matcher emot nonamers. Att du sitter och kollar wiki om vilka matcher dom har gått, och vilka dom har vunnit och förlorat, gör inte dig mer kunnig.

     • Danteman
      27 July 2016 at 11:44

      Amen brother! +1

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      28 July 2016 at 12:37

      Har sett Nate sen den dagen han vann tuf finalen med tur mot Manny Gamburiyan som fick sin axel ur led. Har följt sporten länge och gav min ärliga åsikt om Diaz bröderna. Sen håller jag med om Conors övertag i featherweight, jag har alltid sagt att hans karriär kommer ta fart på riktigt och få sig en utmaning när han kör i Lightweight. I featherweight är han något av en fuskgubbe. Men han hade en uppgift och endast en uppgift där i featherweight och det va att slå Aldo som dominerat så länge där och det ger honom ett större namn inom sporten. Men riktiga utmaningen är i Lightweight. I welterweight är han för liten, men just Diaz ska han kunna slå ändå oavsett vintklass känns det som.

     • Pollo Frito
      28 July 2016 at 09:24

      Din morsa är “vintklass” så som hon presterar i kvarteret din mes.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      28 July 2016 at 04:16

      Hahahaha va? Du måste vara född av en konstig morsa så som du skriver. Men du verkar inte respektera din mor. För om du respekterade henne då skulle du inte snacka om min morsa för du vet att möjligheten finns att jag snackar om din. Så eftersom du inte bryr dig om jag snackar om din mor då visar det att du inte respekterar din mor. Tänk på det så kanske du växer upp.

    • Barfly_nr1
     28 July 2016 at 10:41

     “ingen speciell charm eller fightstil”…….??? Vad fan snackar (skriver) du om?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      28 July 2016 at 04:13

      Jag säger sanningen som den är. Ingen speciell charm och inte heller någon speciellt fin fightstil. Men de har hjärta och put it all out there. Men det tar dig bara so far.

    • Headown
     28 July 2016 at 11:19

     Du ska ha en patenterad “stockton-slap” pojk. Visa lite respekt!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      28 July 2016 at 04:10

      Hahahaha Stockton slap är rätt så kul faktiskt. Men även den är en bluff och har ingen betydelse.

  • Pollo Frito
   28 July 2016 at 09:23

   Håll käften din fobollstönt, komma här och spela allan och tycker om en sport där pojkar springer efter en boll…. Du har noll koll, Diaz bröderna är större än McChicken inom MMA som sport. Som att jämföra Metallica (Diaz brothers) med Justin Bieber (Condom McChicken) typ, antal fans räknas inte om det är 10 åringar och sådana som dig.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    28 July 2016 at 04:20

    Jag är ett MMA fan också. Man kan gilla flera sporter om du inte visste det. Sen är Diaz absolut inte Metallica motsvarigheten i mma världen. Han är en medelmåtta och inget mer. Conor är det nya och intressanta i mma. Skön fightingstil, skön stjärnglans, skön karaktär och likt Diaz put it all out there. Diaz har bara det sistnämnda med en hel del förluster mot andra medelmåttor likt honom.

 • Idealman
  27 July 2016 at 11:05

  Kul att Nate får mer tid i rampljuset nu. Bara växer som person i mina ögon. Ingen avundsjuka och skönt avslappnad i intervjuerna (såg denna intervju i video på annan sida). Vet inte vem jag håller på i returmötet för båda tillhör mina favorit fighters. Ska bli sjukt kul att se!!

  • Headown
   28 July 2016 at 11:17

   Ungefär exakt hur jag känner med.

  Svara