Nate Diaz på Twitter: Jag tar semester

Nate Diaz meddelar på sitt spefulla sätt via Twitter att han tänker ta semester nu. Om detta anspelar på gårdagens minst sagt uppmärksammade tweet från Conor McGregor eller inte är i nuläget okänt. Det vi vet är i vart fall att matchen mellan honom och McGregor under UFC 200 är officiellt inställd.

Det är i en tweet på det sociala nätverket Twitter som Nate Diaz låter meddela att han tänker ta semester nu. Tweeten är till vissa delar snarlik den minst sagt famösa tweet som Conor McGregor publicerade igår, där han glatt meddelade att han var tillbaka på matchkortet för UFC 200 igen. Detta påstående dementerades dock senare av UFC:s president Dana White.

Om det är på grund av besvikelsen att inte få möta McGregor i returmatchen, som med största sannolikhet skulle ha genererat en mycket stor summa pengar åt Diaz, som fightern twittrar om att han går på semester är naturligtvis svårt att veta för en icke invigd. Men enligt tidigare uttalanden har Diaz klargjort att det är irländaren han vill möta och ingen annan.

Ska vi tolka detta som att det är oåterkalleligt nu? Att returmatchen Diaz vs McGregor inte kommer att toppa UFC 200? Vad tror ni läsare om detta drama?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
  • Bimbopbop
    26 April 2016 at 10:02

    I’m not surprised motherfuckers

  • hasse hästägare
    26 April 2016 at 12:11

    VAC

  • Svara