Nate Diaz säger sig möta Conor McGregor: “Everyone else was broken or on steroids”

Nate Diaz brukar ofta söka högprofilmatcher som är ologiska rankingmässigt. Nyligen tog han till Twitter för att hävda att han ersätter Jose Aldo och möter Conor McGregor på UFC 189.

Nate Diaz (17-10) är minst sagt en unik karaktär. The Ultimate Fighter 5-veteranen har inte klivit in i oktagonen sedan han förlorade mot den nuvarande lättviktsmästaren Rafael dos Anjos (24-7) via domslut i december förra året. Tidigare såg det ut som att han skulle flytta upp en viktklass och ta sig an Matt Brown (19-13) på UFC 189, men matchen blev dock struken och Brown istället bokad mot Tim Means (24-6-1).

Nyligen tog Diaz till Twitter för att hävda att han återigen är aktuell för galan och möter Conor McGregor (17-2), som ersättare för fjäderviktsmästaren Jose Aldo (25-1). Detta då alla andra antingen tar steroider, enligt honom.

I’m fighting Conor McGregor @ufc 189 replacement everybody else was broken or on steroids,” skrev Diaz på Twitter följt av hashtaggarna #madefromglass och #uaintpunkingmeirishmotherfuker

Tweeten har sedan dess blivit borttagen.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
2 Kommentarer
 • Henrik Söderström
  25 June 2015 at 12:05

  “everybody else was broken or on steroids” lol, Diaz är så jävla skön! Tvivlar på att han kommer att ersätta dock och det är inte logiskt för fem öre, drömma kan man ju ;)

 • vasquez
  25 June 2015 at 11:07

  lätt den bästa hashtaggen #uaintpunkingmeirishmotherfuker

 • Svara