Nate Diaz vs. Conor McGregor 2 utses till UFC:s bästa match någonsin

✅ Returmötet mellan Nate Diaz och Conor McGregor klår Jon Jones vs. Alexander Gustafsson ✅ Röstas fram som tidernas bästa UFC-match - av fansen

I samband med sitt 25-årsfirande listade UFC nyligen de 25 bästa matcherna i organisationens historia, som rankades och delades upp i ett slags turneringsformat.

Därefter har fansen fått rösta mellan de olika matcherna på Twitter och nu är “finalen” avgjord.

Diaz vs. McGregor 2 klår Jones vs. Gustafsson

I den sista omröstningen ställdes det blodiga returmötet mellan rivalerna Nate Diaz och Conor McGregor mot Jon Jones tuffaste titelförsvar hittills i karriären där han mötte svenske Alexander Gustafsson.

Båda matcherna var riktigt jämna krig som slutade i omdiskuterade domslut. McGregor vann ett majoritetsdomslut över Diaz på UFC 202 i augusti 2016, medan Jones besegrade Gustafsson via enhälligt domslut på UFC 165 i september 2013.

Fansen har nu sagt sitt och med 45 procent av de totalt 30 815 rösterna får Jones och Gustafsson erkänna sig besegrade. Med 55 procent blir det Diaz vs. McGregor 2 som utses till UFC:s bästa match någonsin.

Håller du med resultatet?

Kategorier
Senaste NyttUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.