NEJ! Daniel Teymur förlorar sin tredje raka i UFC

✅ Kontroversiellt poängavdrag ✅ Den brittiske grapplern var för mycket för den svenske fightern ✅Teymur nu med tre raka förluster

Den svenske fjäderviktaren Daniel Teymur ställdes inför en ödesmatch under UFC on ESPN+ 3, också känd som UFC: Prague. Med två raka förluster i UFC mötte Teymur den forne Cage Warriors-mästaren och submissionexperten Chris Fishgold.

Britten Fishgold var snabb med att försöka får matchen till mattan. Svensken gjorde sitt bästa för att hålla matchen på fötterna, och fick ett poängavdrag från domaren Herb Dean på grund av att han höll i stängslet. Teymur lyckades dock hamna på topp trots underläge, men Fishgold gjorde nog för att få ner svensken, han lyckades dock inte med några av sina submissionförsök.

I den andra ronden fotsatte FIshgold att pressa fram och fick snabbt ner matchen till mattan än en gång. Väl där jobbade han mot en rear naked choke, och därefter tvingades svensken att klappa ut. Teymur har nu förlroat tre raka matcher i UFC.

Officiellt resultat:

  • Fjädervikt: Chris Fishgold besegrade Daniel Teymur via submission (rear naked choke), rond 2, 1:10

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara