NEJ! Pannie Kianzad avslutad i andra ronden

✅ Svenskan kämpade hårt men tvingades klappa ut ✅ Chiassons press och intensitet ställde till problem för Kianzad

Finalen i damernas fjädervikt i den 28:e säsongen av The Ultimate Fighter ägde rum i natt. Sist ut stod svenska Pannie Kianzad och amerikanskan Macy Chiasson. Kianzad tog sig till final efter att ha dominerat sina motståndare i tre ronder medan Chiasson knockade båda sina i den första ronden. Erfarenhet och rutin ställdes mot rå kraft i den framemotsedda finalen.

RELATERAT: 

Matchen inleddes i ett raskt tempo där Kianzad fick in ett par fina slag på distans, men det dröjde inte länge förrän Chiasson clinchade svenskan mot buren. Med variation av nertagningsförsök och knän höll Chiasson dominant position i clinchen. Kianzad imponerade med sitt försvar men var i tydligt underläge i  majoriteten av ronden och fick in en rear naked choke men svenskan höll ut tills rondens slut.

Chiasson fortsatte sätta hård press i den andra ronden och med slag och knän, och sänkte Kianzad med ett slag. Svenskan försvarade sig bra och kopplade en armbar. Chiasson tog sig dock ur submissionförsöket och kopplade istället en rear naked choke återigen, som satt betydligt hårdare den här gången och svenskan tvingades till att klappa ut.

Chiasson är nu obesegrad med fyra raka vinster.

Följ MMAnytt på facebook - sveriges största sida med 57.000 följare
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...