Nick Diaz dömer en cannabis-tävling i Kalifornien

Hur allvarligt ser Nick Diaz på NSAC:s avstängning? Av helgens aktivitet att döma inte särskilt allvarligt alls..

Nick Diaz (26-9) har en hel del fritid efter det att Nevadas atletiska nämnd stängde av veteranen i hela fem år för ett positivt marijuanatest. Samtidigt som framtiden därmed är oviss och Diaz inte har en ny karriär utstakad ännu har han åtminstone händerna fulla denna helg.

Den tredje och fjärde oktober agerar Diaz nämligen gästdomare för XO Gold Cup Cannabis Contest i San Bernardino, Kalifornien. En domarpanel testar och utser den bästa sorten bland de tävlande och vinnaren tilldelas en rad fina priser, bland annat $12,000, mer än 100,000 svenska kronor, en ring och en “rolling tray” i rent guld. Kolla in priserna nedan:

goldtray.0

Lillebror tillika UFC:s lättviktare Nate Diaz (17-10) kommer även han göra ett gästframträdande under tävlingen. Då 30-åringen möter Michael Johnson (16-9) på UFC on FOX 17 i december är frågan vad NSAC tycker om den saken..

Foto: Daniel Patinkin

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Nate DiazNick DiazNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Holythe83
  3 October 2015 at 01:14

  Haha, snacka om att ge NSAC mellanfingret!

 • Lukas8.18
  3 October 2015 at 02:23

  keep it real, Ous!

 • Wally Johnson
  3 October 2015 at 02:51

  Han tar det mycket allvarligt, men hans liv kan inte sluta bara för det. Han måste ju ha en inkomst och hålla sig relevant. Detta är två flugor i en smäll. He loves weed + får synas och höras :)

 • bomek
  5 October 2015 at 09:34

  Bra att han fixar sig inkomst och samtidigt visar var han står, tufft gjort men Diaz är tuffa :-)
  NSAC är snart ett minne blott, domen mot Diaz är ett skämt.

 • Svara