Nick Diaz påhoppad under bråk i Las Vegas-nattklubb

Efter en omtumlande helg blev Nick Diaz enligt uppgifter påhoppad av fyra män i en nattklubb i Las Vegas under tisdag natt. Enligt Diaz var det däremot de fyra bråkstakarna som “got the worst of it.”

LAS VEGAS, NV - FEBRUARY 01: Nick Diaz works out for the media and fans during the UFC 143 open workouts at Mandalay Bay Events Center on February 1, 2012 in Las Vegas, United States. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images) *** Local Caption *** Nick Diaz

Om det är någon man inte vill starta bråk med så är det nog Nick Diaz (26-9). Efter att ha varit på plats i Las Vegas för sin lillebror Nate Diaz (19-11) största match hittills, mot Conor McGregor (20-3) på UFC 202, hamnade Diaz i slagsmål i nattklubben The Hyde i tisdags kväll enligt TMZ.

Enligt uppgifter ska Diaz ha krockat med en man utanför toaletten varpå mannen började skrika på UFC-veteranen. Ytterligare tre män hoppade in och attackerade sedan Diaz som gjorde sitt bästa för att försvara sig. Bråket spillde ut i Bellagios kasino innan väktare gick emellan och stoppade slagsmålet.

Diaz ådrog sig ett sår i huvudet men ville inte blanda in polisen då han enligt egen utsago inte var den som skadade sig värst under bråket. Det var snarare de fyra männen som “got the worst of it.”

“I didn’t start it. They didn’t know who I was,” berättade Diaz för TMZ. 

Kategorier
Nick DiazNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Adam Karlsson
  25 August 2016 at 03:53

  Rätta takter, skit ska skit ha. Polisen behövs inte om man klarar av åbäket själv.

 • Sonny
  25 August 2016 at 09:44

  Självklart var det de andra som fick mest stryk. Så är det ju alltid i Nicks värld. Blir han utklassad tycker han ändå att han har vunnit.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...