Nico Musoke genomgår lyckad operation för knäskada

Nico Musoke har genomgått en operation för att skadat knä. Men allt gick bra och svensken siktar på att snart vara tillbaka i oktagonen.

Nico Musoke (13-4) har tydligen skadat knäet och fått genomgå en operation. Men 29-åringen hälsar i en statusuppdatering på Facebook att ingreppet var lyckat, och att han siktar på att snart göra sin återkomst i UFC:

The road back to the octagon battling injuries has been longer than expected. Successful knee surgery earlier today. On the right way. Thank you for your long support and all kind messages. Soon!

Musoke har fightats i UFC sedan oktober 2013, och har hittills gått 3-2 i organisationen. Senast svensken gick match var på UFC on FOX 14, där han blev besegrad av Albert Tumenov (17-2).

När tror ni att vi får se Musoke i buren igen? och mot vem?

Foto: Micha Forssberg

Kategorier
NyheterSenaste NyttSvenska FightersUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Lallarn
    9 February 2016 at 11:06

    Hoppas att han tar tid på sig för att läka och inte stressar tillbaka till oktagonen. Sedan kan han göra comeback mot Kenny Robertson (om han lyckas hålla sig kvar i UFC tills dess).

  • Svara