Ny match på gång för Gökhan Saki?

✅Lätt tungviktaren hintar om ny match ✅ Legend inom kickboxning med 59 knockouter!

Den turk-holländska lätt tungviktaren Gökhan Saki (1-1) har något stort på gång, troligtvis en ny UFC-match, detta enligt fightern själv. Saki har varit inaktiv seden en knockoutseger över Luis HenriqueUFC Fight Night 117 i september 2017, en match som även var hans UFC-debut. Han var sedan inbokad för en match på UFC 219, men tvingades dra sig ur på grund av hälsoskäl, och låg inlagd på sjukhus. Han har sedan dess uttalat sig om skadan och eventuell återkomst, han hade ursprungligen hoppats på att återvända i mars eller april, något som inte verkar troligt i dagsläget.

Nu har Saki tagit till Instagram, och menar att han snart släpper stora nyheter, vilket många fans tror innebär en ny match i UFC.

Saki skulle ha mött Khalil Roundtree Jr. i sin andra match i UFC, men ersattes av polacken Michal Oleksiejczuk som vann på domslut. Roundtree Jr. är i dagsläget inte inbokad för någon ny match. Andra potentiella motståndare är exempelvis Jordan Johnson som senast vann sin tredje raka match i organisationen, den obesegrade doldisen Dominick Reyes eller även högt rankade Tyson Pedro. Det återstår att se vad dessa stora nyheter är, även om de flesta tror på matchannonsering, och i så fall vem Saki möter härnäst.

Vem vill du se Saki möta i sin andra UFC-match?

Kategorier
Gökhan SakiSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]