Nya baddräktsbilder på Ronda Rousey i Sports Illustrated

Det har varit ganska tyst om Ronda Rousey sedan hon förlorade sin mästartitel i kvinnlig bantamvikt i matchen mot Holly Holm i november. Men nu dyker hon upp som fotomodell i Sports Illustrated där hon återigen visar upp en ny kollektion av baddräkter.

Sedan Ronda Rousey förlorade det kvinnliga mästarbältet i bantamvikt hos UFC i november har det varit ganska tyst omkring henne. Ett par smärre uttalanden har läckt ut till allmänheten, där hon bland annat nämnt att hon tänker komma tillbaka igen. Rousey publicerade häromdagen ett citat av William Shakespeare på sitt Instagramkonto där hon skrev “I was adored once too”. I förra veckan publicerade hennes syster Maria Burns Ortiz en känsloladdad artikel på Vice Sports, där hon beskrev den världsberömda fighterns senaste år och vädjade om ett slut på allt hat som riktas mot superstjärnan.

Nu får vi ett livstecken till från den fallna bantammästarinnan i och med att Sports Illustrated återigen har anlitat Rousey som fotomodell. I en serie nytagna bilder visar Ronda upp en kollektion av baddräkter. Det verkar onekligen som om hon söker sig fram emot en helt annan karriär, utanför oktagonen.

#instabooty if #2016 keeps going like this then I’m going to be one happy happy girl! #bootypaint #siswimsuit

Ett foto publicerat av @mj_day

Vi har tidigare fått veta att Ronda Rousey tänker ägna första halvan av 2016 åt att spela in två nya filmer och därför inte har den tid som krävs för att kunna förbereda sig inför den returmatch mot Holly Holm som en hel värld av fans väntar på. Men uppenbarligen har hon tid att ställa upp som baddräktsmodell när Sports Illustrated hör av sig.

Kommer vi att få se Ronda Rousey i oktagonen under 2016 eller har hon lagt av? Vad tror du?

Kategorier
Holly HolmNyheterRonda RouseySenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
8 Kommentarer
 • Metallica
  6 January 2016 at 08:54

  Var är bilderna….Var det bara en teaser!?

  • Curt Johnson
   6 January 2016 at 09:47

   ..runknisse där!

  • Erik Svanborg
   6 January 2016 at 10:14

   Clickbait… De har gått kurs hos Aftonbladet.

  • Ashah Tafari
   6 January 2016 at 11:11

   Där här du ;)

   • Metallica
    6 January 2016 at 12:16

    Nice väldigt vacker kvinna:)

  • Mike_Maniac
   6 January 2016 at 11:25

   Vi ställer vårat hopp till din polare i Thailand, han (som ligger sex timmar före) måste väl rimligen ha kommit över fler bilder av Ronda som han kan dela med sig av !? ;)

 • Borgen
  6 January 2016 at 01:13

  Baddräktsmodell? Är inte detta en kroppsmålning? woot woot..

 • Svara