Nyhet: Conor McGregor talar ut om sin relation till Dana White

Conor McGregor träffade igår kväll Dana White och Lorenzo Fertitta för en middag i all vänskaplighet. Det verkar ha varit ett positivt möte, i vart fall enligt vad den irländske fightern har att säga så här i efterhand. “The Notorious” säger nämligen att deras relation har förbättrats betydligt.

Det verkar av allt att döma som om den något svajiga relationen mellan UFC:s högsta höns och deras absolut största stjärna Conor McGregor är på väg att normaliseras. Den kanske till och med håller på att förbättras efter den störtdykning som skedde i samband med att Dana White för någon månad sedan plockade bort McGregor från matchkortet för UFC 200.

Detta skedde som bekant för att irländaren vägrade att avbryta sitt träningsläger på Island för att flyga till Las Vegas och genomföra en mindre PR-turné för den kommande supergalan. När han sedan twittrade om att han för det första tänkte gå i pension som ung och några dagar senare påstod att han var tillbaka på matchkortet igen var den totala krisen ett faktum. Men efter att igår kväll ha ätit middag med White och Lorenzo Fertitta på lyxiga Montage Beverly Hills (McGregor befinner sig i Kalifornien för att slipa på sin boxning) verkar det som om stridsyxan är begravd. Så här kommenterar irländaren det hela i en intervju för ESPN:s Kenny Mayne:

“Good conversation like it always is. We have a good relationship. It is what it is. It happens. This is the fight game. Sometimes emotions get into it. But it’s important to recognize that emotions have no place in business. That’s essentially what it was last night. We just set it aside. There’s no place for emotions in this. We are doing beautiful things. So let’s continue. Let’s fix it and let’s continue.”

Vad som händer i McGregors karriär som fighter framöver är än så länge ett oskrivet kapitel. Det finns fortfarande inget datum för en returmatch mot Nate Diaz och den så omsusade boxningsmatchen mot Floyd Mayweather Jr är än så länge bara ett rykte, även om både Mayweather och McGregor har talat öppet om den.

Kan vi lita på att bråket mellan McGregor och UFC är överstökat nu? Vad tror ni läsare om det?

https://youtu.be/iedoTgGI7cg

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BoxningConor McGregorDana WhiteFloyd MayweatherNate DiazNyheterSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikelZuffa

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    20 May 2016 at 09:04

    More mooney more problems, but less mooney bigger problems

  • Svara