Nyzeeländske MMA-mästaren Kai Kara-France skriver på för UFC

✅Se Dana Whites hälsning till fightern och teamets reaktion ✅ Deltog i TUF 24 - vann första matchen på knockout

UFCs flugviktsdivision fick nyligen ett spännande och väl behövt tillskott. Nyzeeländaren Kai “Don’t Blink” Kara-France (17-7) delade nyligen med sig av en video på Instagram bestående av en hälsning från självaste Dana White, där UFC vd:n berättar för Kara-France att han numera kan kalla sig själv en UFC-fighter – se videon nedan!

Vann TUF-debuten på knockout efter 30 sekunder

Kara-France tog sig in i den 24:e säsongen av The Ultimate Fighter som mästare i den australiensiska organisationen Bragging Rights Fight Series – en titel han enbart behövde cirka en och en half minut för att vinna. I sin första match i TUF ställdes han mot amerikanen Terrence Mitchell och vann på knockout efter endast 30 gångna sekunder i den första ronden. Han förlorade dock följande match mot Alexandre Pantoja, och fick inte en chans i UFC trots den imponerande knockoutsegern över Mitchell.

Sedan dess är Kara-France obesegrad med fem raka segrar, och har avslutat nio utav sina sjutton segrar via knockout eller TKO.

Kara-Frances UFC-debut är ännu inte fastställd – vem vill du se honom möta?

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...