Foto: Per Häljestam/MMAnytt

Oliver Enkamp efter TKO-vinsten: “Det var det som fattades”

Oliver Enkamp är fortfarande obesegrad efter helgens Superior Challenge 15. Och inte nog med det – han har även säkrat karriärens första avslut via teknisk knockout.

I lördags fick vi återigen se den svenske talangen Oliver Enkamp (7-0) tillbaka i buren, då han tog sig an den erfarne dansken Frodi Hansen (8-9) i ett welterviktsmöte på Superior Challenge 15 i Stockholm.

Matchen började inte riktigt som 25-åringen hade förväntat sig, då dansken öppnade snabbt och fick ner matchen till mattan. Kort senare gick Enkamp dock på en kimura som han använde som ett svep och kunde sedermera dominera matchen från topp.

Regnade ner med slag innan domaren bröt

Hansen lyckades så småningom ta sig upp på fötter – men möttes direkt av hårda knän från Enkamp och blev sedan nedtagen igen. Därifrån regnade svensken ner med slag innan domaren tillslut bröt matchen.

Segern markerade Enkamps första i karriären via T/KO, då han tidigare endast har vunnit via submissions och domslut. Fortfarande obesegrade med sju raka vinster i ryggen hoppas han nu på att få sin chans i Globen den 28 maj, då UFC Fight Night 109: Gustafsson vs. Teixeira går av stapeln.

Kolla in vår segerintervju med Enkamp i videon nedan!

Segerintervju med Oliver Enkamp #SuperiorChallenge15

Publicerat av MMAnytt.se den 1 april 2017

 

Omslagsbild: Per Häljestam

Kategorier
IntervjuMMAnytt.seNyheterRekommenderatSenaste NyttSuperior ChallengeSvenska NyheterUFCVideoz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...