OS-Brottaren Jordan Burroughs tränar med Elevation Fight Team i Colorado

T.J Dillashaw och company har ett angenämt finbesök såhär månaden innan OS i Brasilien då en av världens bästa brottare tränar hos Elevation Fight Team inför sommarens Olympiska Spel. 

Jordan_Burroughs_Gold_medalist_from+New+Jersey

Jordan Burroughs är i full förberedelse för OS i Rio De Janeiro som börjar den femte augusti och lägger sina sista träningsdagar hos Elevation Fight Team i Colorado. Gymmet huserar några av världens främsta MMA-fighters som T.J Dillashaw (13-3) och Matt Brown (20-14) som alltså fått lära sig ett och annat av brottaren de senaste dagarna.

Burroughs är en trefaldig världsmästare i brottning och OS-guldmedaljör från år 2012. Dillashaw, själv med en bakgrund i brottning under skoltiden, la upp en bild på Instagram på ett av Burroughs träningspass i Elevation Fight Teams lokaler under dagen:

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
NyheterTJ DillashawUFCz-Senaste Nytt
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Fred
  26 juli 2016 at 04:19

  Kan det vara så att han sadlar om till mma efter os? Hade vart sjukt kul att se. Han tävlar idag i 163 lb så 155 lb borde han väl klara?

  • Profilbild på Sepenoob
   sepenoob
   26 juli 2016 at 04:37

   Aa har varit snack om det. Kanske tillomed fjädervikt. Har väntat länge på att han ska gå över.

  Svara