Paige VanZant debuterar som filmskådis i “Kickboxer: Retaliation”

UFC:s stråviktsfighter Paige VanZant fortsätter sin framgångsrika odyssé utanför oktagonen. Framgångarna i den TV-sända danstävlingen “Dancing with the stars” har öppnat dörrarna till Hollywoods filmindustri för VanZant som fått en specialskriven roll i den kommande rullen “Kickboxer: Retaliation”.

Paige VanZant blir nästa UFC-fighter att ta klivet över till vita duken. Hennes medverkan i den amerikanska TV-showen “Dancing with the stars”, där stråviktsfightern tillsammans med sin danspartner Mark Ballas dansade sig till final, har helt klart gjort att Hollywoods filmproducenter har fått upp ögonen för 22-åringen.

VanZants framgångsrika resa utanför oktagonen kommer i nästa skede att innebära en roll som är specialskriven för henne i filmen “Kickboxer: Retaliation” som är nästa kapitel i Jean-Claude Van Dammes filmserie. Vanzant ska spela rollen som Gamon, en tränad fighter som också är en fena på att skjuta och som dessutom besitter kriminella kontakter, berättar MMA Fighting.

Filmens producent Rob Hickman är själaglad över att VanZants namn är med i rollistan.

“Paige is the up-and-coming darling of the UFC and her star quality shines through on camera. She’s a tremendous asset to the film both as an onscreen talent and as a trained fighter.”

Islänningen Hafþór Júlíus Björnsson, mer känd som The Mountain i TV-serien “Game of thrones”, är en annan välkänd skådis som medverkar i filmen.

VanZants senaste match i oktagonen var mot Rose Namajunas i december, en fight som hon förlorade. Det snackas om att hennes nästa fight skulle kunna gå av stapeln i slutet av sommaren.

Vad säger du om Paige VanZants karriär utanför oktagonen?

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
NyheterPaige VanZantRose NamajunasSenaste NyttUFCUnderhållning

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...