Paige VanZant visar upp ärret efter sin operation

⚠️KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS ✅ Första operationen misslyckades ✅ Har två raka förluster bakom sig

År 2018 har varit ett tufft sådant för den populära UFC-fightern  Paige ”12 Gauge” VanZant (7-4), som inledde året med att få sin andra raka förlust, ett benbrott och sedan en misslyckad operation för att åtgärda armskadan som förvärrades i sin senaste match mot Jessica Rose-Clark.

RELATERAT: 

Nu har VanZant genomgått en andra operation, och tog till Instagram för att visa upp ärren på sin “nya arm”.

“PVZ” skapade mycket uppmärksamhet under sin karriär då hon startade med tre raka segrar i UFC, inklusive en bonusvinnande match i sin knockout över Kailin Curran. Därefter i huvudmatchen på UFC Fight Night 80 förlorade hon för första gången i UFC efter att ha klappat ut till en rear naked choke signerad den nuvarande mästarinnan Rose Namajunas.

VanZant gick vidare till att vinna ännu en matchbonus med en spektakulär knockout över Bec RawlingsUFC on FOX 21, men har sedan dess förlorat två raka matcher mot Michelle Waterson och ovannämnda Rose-Clark.

“12 Gauge” förväntas kunna återvända tidigast december 2018 – vem vill du se henne möta i återkomsten?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara