Paige VanZant. Foto: Kyle Terada-USA TODAY Sports

Paige VanZants video blir kritiserad av sina kollegor: ”Ser ut som hon säljer en dildo”

Det har inte tagit lång tid för Paige VanZant att bli en av MMA-världens mest välkända ansikten men vägen dit har inte varit utan kritik. Igår delade hon en utmanande video på sig själv och fick direkt kritik från bland annat stråviktaren Angela Hill.

Paige VanZant (7-3) har likt ”Super” Sage Northcutt blivit uppmärksammad för sina förmågor i buren men även för sitt utseende och deltagande i det populära programmet Dancing with the Stars där hon kom på andra plats.

”12 gauge” VanZant är även en av Reebooks ansikten utåt men när hon nyligen gjorde reklam för deras senaste kollektion lät sig inte kritiken väntas.

Den före detta Invicta-mästarinnan Angela Hill liknade VanZant till en telefonvärdinna och Lauren Murphy sade först att hon trodde videon var ett skämt och svarade sedan ett fan att hon hellre är ”salty than slutty”.

Murphy fortsatte med att säga att det såg ut som att VanZant försökte sälja en dildo:

Paige VanZant förlorade sin senaste match mot Michelle Waterson. Foto via MMAnytt.se

VanZant valde att ta bort videon

Sedan hon publicerade videon har den tagits bort och VanZant har inte bemött kritiken från sina kvinnliga kollegor.

I vanlig ordning är det dock alltid någon som sparat videon och du kan nu se den här på MMAnytt.se för att göra sig din egen uppfattning:

 

Tycker du att kritiken är berättigad?

 

Omslagsbild: Kyle Terada-USA TODAY Sports

Kategorier
NyheterUFCVideoz-Galorz-Klistrad artikelz-Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]