Påminnelse: Missa inte det senaste avsnittet av Bursnack!

I det 39:e avsnittet av podcasten Bursnack bryter MMA-experten Omar Bouiche ner de senaste två UFC-galorna.

 

I det senaste avsnittet av podcasten Bursnack går Mazdak Cavian och MMA-pionjären Omar Bouiche igenom de senaste två UFC-galorna – UFC Fight Night 84: Silva vs. Bisping i London och UFC 196: McGregor vs. Diaz i Las Vegas.

Galorna bjöd på flera högintressanta matcher med mästare, andra topprankade fighters och svenskar. En hel del för Omar att bryta ner i ett enda avsnitt, med andra ord.

Kolla in avsnittet i videon ovan! Förutom vår Youtube-kanal hittar ni även Bursnack på Soundcloud och iTunes.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Anderson SilvaConor McGregorDavid TeymurExklusivtHolly HolmIlir LatifiMartin SvenssonMichael BispingMiesha TateNate DiazNyheterPancrase GymRekommenderatSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara