Video: Paul Craig imponerar i debuten – drar ut Luis Henrique da Silva med armlås

Skotten Paul Craig lyckades förlänga sin obesegrade vinstsvit till nio raka, efter att ha säkrat ett snyggt armlås som tvingade Luis Hnerique da Silva att klappa.

I huvudmatchen på underkortet ställdes två obesegrade lätt tungviktare mot varandra, där skotten Paul Craig (9-0) debuterade mot brasilianaren Luis Henrique da Silva (12-1).

Dikterade på marken

Matchen inleddes relativt jämnt med en hel del tid i klinchen, innan Craig säkrade en nedtagning och lyckades få över en minuts kontroll på marken. Craig öppnade även upp ett sår i ansiktet på da Silva och var dessutom ganska nära att få till en giljotin.

En liknande matchbild fortsatte sedan i rond två innan da Silva fick till nedtagningen. Craig var emellertid snabbt upp med benen, fick tag på armen och säkrade armlåset som tvingade da Silva att acceptera sin första förlust och klappa ut.

Henrique da Silva vs. Paul Craig

Scotland's Paul Craig gets the win on his debut at #UFCSacramento!!

Publicerat av UFC den 17 december 2016

 

Statistik och resultat

Resultat: Paul Craig besegrade Luis Henrique da Silva via submission (armlås) i rond 2.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtNyheterRekommenderatResultatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara