Pick’Em: Förlorade multispelet – vann ändå 1500kr på en tia

Inför nattens UFC 202 lanserades den nya Pick’Em-utmaningen – med en vinstpott på 5000 kr. Ingen lyckades denna gång pricka i alla rätt, men en spelar var mycket nära vilket ändå räckte för vinst.

Tillsammans med vår samarbetspartner Ohmbet lanserades Pick’Em 2.0 inför nattens UFC 202: Diaz vs. McGregor II. För en insats om lägst 10kr kan man nu vara med och tippa alla matcherna på de uppkommande UFC-galorna – och vara med och tävla om en vinstpott på 5000kr!

Det hela går ut på att man lägger ett multispel där man tippar vinnarna i samtliga matcher på den aktuella galan. Har man alla rätt och har följt alla steg för att gå med i utmaningen, får man då 70% av vinstpotten – utöver själva kupongvinsten.

Och det bästa är att man kan vinna även om man inte har alla rätt. Har man max ett fel får man ut 30% av vinstpotten – trots att multispelet gick förlorat.

Går man med i Pick'Em-utmaningen ökar man sin vinstchans kraftigt.

Går man med i Pick’Em-utmaningen ökar man sin vinstchans kraftigt.

Till UFC 202 var det denna gång ingen som prickade in varje vinnare korrekt. Däremot hade spelaren MmagambIer rätt på elva av tolv matcher – alla förutom huvudmatchen där han trodde på Nate Diaz. Detta innebär att han ändå kammade hem hela 1500kr – med endast 10kr som insats!

Pick’Em-utmaningen är här för att stanna, så du som missade att gå med denna gång kan vara lugn. Redan nästa helg är det dags igen – då UFC on FOX 21: Maia vs. Condit går av stapeln!

Vill du veta mer om hur Pick’Em-utmaningen går till och vad du behöver göra för att gå med? Klicka då här.

OHMNYTT

Grattis Mmagambler!

Kategorier
ExklusivtNyheterOHMBETPick'EmRekommenderatSenaste NyttSvenska NyheterUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
  • Jesper Valfridsson
    21 August 2016 at 08:38

    Låter som en kul grej.
    Hittar ingenstans vad som händer om det är tex 3 personer som har alla rätt.
    Får alla 70% av 5000 kr eller får de dela på 70% av 5000 kr?

  • tommy
    21 August 2016 at 09:25

    Va det värt det mmanytt?

  • Frantic
    22 August 2016 at 07:14

    Hm, om man spelar 10kr på alla fajter och har alla rätt borde oddset vara högre än 500x pengarna.

    Så borde man då inte “tjäna” på att spela själv?

    Förstår inte “tävlingen” riktigt.

  • Svara