Planerna om BJ Penn vs Jon Fitch 2 skrotade

Om vi ska lita på kvällens twitter-konversation mellan BJ Penn och Jon Fitch så ser det ut som att planerna om en returmatch mellan BJ Penn och Jon Fitch är skrotade.

Den första matchen mellan Penn och Fitch var på UFC 127 i februari, och det var en match för att bestämma vem som ska få nästa tjing på welterviktsbältet. Men matchen slutade oavgjort, vilket förstås ställer till en del huvudvärk. Man började förstås prata om en returmatch omgående efter matchen var över, men nu ser det alltså inte alls ut som att den matchen kommer att komma på tapeten.

Enligt ett twitter-meddelande som BJ Penn avslutade med så var inte fansen intresserade av matchen, och att inte ens UFCs matchmäklare Joe Silva var intresserad av den. Man ska väl inte klaga på Joe Silvas matchmäkleri, för han har gjort ett väldigt bra jobb med det. Men jag skulle nog tänka mig att kunna se en match till mellan de två, mest bara för att få ett avslut på det hela.

Men mina åsikter i detta ämne är inte det relevanta, vad tycker du?

Tack till BC för tipset.

Ska Mousasi tävla som mellanviktare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
UFC
9 Kommentarer

Svara