Proffsboxaren Andre Berto erbjuder sig att hjälpa Ronda Rousey med träningen inför comebacken

Den professionelle welterviktsboxaren Andre Berto är den senaste i raden av atleter att erbjuda Ronda Rousey sin hjälp inför en kommande returmatch mot Holly Holm. Det verkar inte råda någon brist på folk som vill hjälpa Rousey att återerövra det förlorade mästarbältet i kvinnlig bantamvikt.

Andre Berto är en haitisk-amerikansk proffsboxare i welterviktsklassen. Han är känd för sina kraftfulla slag, snabba fotarbete och intensitet. Berto har nu anslutit sig till den redan långa raden av kampsportare som erbjuder Ronda Rousey sin hjälp med träningen inför en kommande returfight mot Holly Holm. Tillfrågad av TMZ.com om saken svarade Berto att han mer än gärna skulle kunna tänka sig att hjälpa Rousey med att bli en bättre boxare. Han sade sig nämligen ha noterat de uppenbara bristerna i hennes boxningskunskaper när hon försökte slåss mot den flerfaldigt dekorerade boxningsvärldsmästaren Holm när de två amazonerna möttes under UFC 193, en match som alla vet att Rousey förlorade på KO i andra ronden.

Andre Berto

“Ronda isn’t a pure boxer, Holly is. She needs to focus more on her boxing and cutting off the ring. I’d love to stop by her gym and give some pointers. I grew up around it just like she did. Call me!”

Det är i skrivande stund inte känt om Rousey har accepterat proffsboxare Bertos erbjudande om hjälp med att bli en riktig boxare. Vad tycker du? Borde hon ta emot den hjälp hon blivit erbjuden? Eller fixar hon Holm ändå utan extern hjälp? Vilka chanser har Ronda Rousey i en returmatch mot Holly Holm?

Kategorier
BoxningHolly HolmNyheterRonda RouseySenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara