Rachael Ostovichs make arresterad – för mordförsök

✅ Ostovich inlagd på sjukhus på grund av fraktur i okbenet ✅ Maken också en MMA-fighter

I veckan kunde MMAnytt rapportera om att UFC-fightern Rachael Ostovich (4-4) blivit inlagd på sjukhus med bland annat en fraktur i okbenet efter att hon attackerats och misshandlats av en 27-årig man i hennes hemdelstat Hawaii. Polisen inledde sedan en utredning mot 27-åringen, som nu visar sig vara Ostovichs make; MMA-fightern Arnold Berdon (7-2) – som nu arresterats för mordförsök. Lokala polismyndigheter i Hawaiis huvudstad Honolulu har bekräftat uppgifterna för MMA Fighting, TMZ var först med att rapportera om det.

RELATERAT: 

Som tur var kunde Ostovich lämna sjukhuset i söndags och vårdas inte längre för sina skador. Enligt uppgifterna ska Ostovich nu också ha ordnat besöksförbud mot sin man, som löper ut i maj 2019. Berdon, som också är far till Ostovichs barn,  har tävlat som proffs sedan 2014 och gick senast match i TItan FC i juni i år.

Var bokad för match på debutgala

Många lärde känna Ostovich via hennes framträdande i den 26:e säsongen av The Ultimate Fighter, där hon besegrade Melinda Fábián via submission i sin första match men förlorade sedan mot Barb Honchak. Hon gjorde sin UFC-debut i december förra året där hon slog Karine Gevorgyan via submisson, men blev själv besegrad av Montana de la Rosa i sin senaste match.

Ostovich var planerad att möta Paige VanZantUFC on ESPN+ 1 den 19:e januari, organisationens debutgala på världens största sportkanal. Hon har dock nu officiellt ställt in matchen.

Följ MMAnytt på facebook - sveriges största sida med 57.000 följare
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...