Foto: Mazdak Cavian

Rafael Dos Anjos siktar på att vara redo att försvara sin titel i december

Lättviktsmästaren Rafael Dos Anjos (24-7) återhämtar sig fortfarande från sin knäoperation och siktar först på att kunna återvända till oktagonen i december.

Under nattens UFC Tonight kom det fram uppgifter om att den nykrönte lättviktsmästaren Rafael Dos Anjos rehab inte går lika snabbt som många hade hoppats. Enligt brassens manager Ali Abdel-Aziz så är målet att försvara titeln först i december då hans slitna MCL behöver mer tid att läka. Dos Anjos vann titeln vid UFC 185 i mars då han överraskade många genom att fullständigt dominera Anthony “Showtime” Pettis till ett enhälligt domarbeslut.

Vad gäller vem som står näst på tur håller Aziz med Dana White och majoriteten av fansen; nämligen att Donald “Cowboy” Cerrone (28-6-1) gjort tillräckligt för att förtjäna en returmatch. De möttes i september år 2013 och Dos Anjos vann ett enhälligt domslut även där men sedan dess har Cerrone vunnit åtta raka matcher. Tror ni att Cerrone klarar av att vänta ända till december eller tar han en ny match under tiden?

Kategorier
Senaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Lukas Robertsson
  28 May 2015 at 11:53

  Tror ni Cowboy kommer vänta så länge? :D

 • ChuteBoxe
  28 May 2015 at 12:17

  Jahaja, bara 7 månader kvar. Om ens det.

 • Kenny Starfighter
  29 May 2015 at 06:09

  Cowbow vs Showtime 2?

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...