Rafael dos Anjos efter förlusten mot Eddie Alvarez på UFN 90. Foto: Vince Cachero

Rafael dos Anjos vs. Tony Ferguson huvudmatch i finalen av TUF: Latin America 3

Det är möjligt att det blir en match mellan Rafael dos Anjos och Tony Ferguson på finalen av The Ultimate Fighter: Latin America 3 i Mexico City i november.

En huvudmatch mellan lättviktarna Rafael dos Anjos (25-8) och Tony Ferguson (22-3) planeras tydligen för finalen av The Ultimate Fighter: Latin America 3 i Mexico City. Fox Sports har fått matchen bekräftad av UFC.

Ferguson har en stor chans till att få gå en titelmatch då han har åtta raka vinster på sitt matchfacit, med vinster mot namn som Gleison Tibau (33-12) och Edson Barboza (18-4). Senast matchen var mot UFC-nykomlingen Lando Vannata (8-1) på UFC Fight Night 91 via submission 2:22 in i den andra ronden i den delade huvudmatchen.

Dos Anjos är nu ute efter att komma tillbaka till vinstkolumnen efter den svidande TKO-förlusten i den första ronden mot Eddie Alvarez (28-4) på UFC Fight Night 90, vilket innebar att han förlorade lättviktstiteln. Han har blivit en fruktad lättviktare i sin karriär vill inget hellre än att få revansch mot Alvarez och en vinst mot Ferguson kan hjälpa honom med det.

I den tredje säsongen av The Ultimate Fighter: Latin America är de tidigare lätt tungviktsmästarna och de numera pensionerade Forrest Griffin (19-7) och Chuck Liddell (21-8) coacher och säsongens fighter består av 16 lättviktare från olika delar av Latinamerika. Finalen blir alltså i Mexico City den 5 november.

Foto: Vince Cachero

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterRafael Dos AnjosSenaste NyttThe Ultimate FighterTony FergusonUFCZ-Klistrad artikel

Svara