Raquel Pennington plockar hem stabil vinst via domslut mot Elizabeth Phillips

Raquel “Rocky” Pennington fortsätter att leverera. Alldeles nyss säkrade hon sin tredje raka vinst, då hon besegrade Elizabeth Phillips via enhälligt domslut.

I den näst sista matchen på underkortet ställdes den åttonderankade kvinnliga bantamviktaren Raquel Pennington (8-5) mot Elizabeth Phillips (5-4).

De flesta hade Pennington som vinnare inför matchen, men Phillips visade sig ändå bjuda på bättre motstånd än man trodde. Matchen utspelade sig mestadels i klinch, men Pennington fick även in ett par nedtagningar vilket gav oss några intressanta moment på marken.

Phillips jobbade på att få till egna nedagningar, men Pennington visade upp stabilt försvar. Även i det stående var det Pennington som pressade och landade mest, vilket gjorde att hon hela tiden låg lite före.

Pennington försökte flera gånger avsluta matchen både med submissionförsök och slag på marken, men Phillips var tuff och red ut stormen varje gång. I slutändan ansåg dock samtliga domare att Pennington förtjänade vinsten via domslut.

Resultat: #8 Raquel Pennington besegrar Elizabeth Phillips via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27)

Klicka här för att se matchstatistiken

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
NyheterRaquel PenningtonRekommenderatSenaste NyttUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara