Rashad Evans möter Ryan Bader vid UFC 192

Under natten har det blivit klart att lätt tungviktarna “Suga” Rashad Evans och Ryan “Darth” Bader kommer att mötas i Texas den 3 oktober vid UFC 192.

Vid gårdagens UFC Tonight så bekräftade Dana White att den tidigare mästaren i lätt tungvikt “Suga” Rashad Evans kommer att återvända vid UFC 192 i okober, efter ett skadeuppehåll på nästan två år. Hans motståndare kommer att bli Ryan “Darth” Bader som var nära att få en titelchans mot den nykrönte mästaren Daniel “DC” Cormier.

Evans har inte tävlat sedan UFC 167 där han besegrade Chael Sonnen via teknisk knockout. Bader å sin sida har vunnit fyra raka matcher i divisionen, den senaste kom via ett delat beslut mot Phil Davis i januari. UFC 192 kommer att gå av stapeln den 3 oktober i Houston, Texas och det är mycket möjligt att vinnaren här får nästa titelchans. Beroende såklart på om Jon “Bones” Jones hunnit komma tillbaka eller ej.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterRashad EvansRyan BaderSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  9 July 2015 at 09:33

  Vet inte alls hur Rashad är nu efter 2 år borta, men han borde ta denna match relativt enkelt

  • TheVobb
   9 July 2015 at 10:28

   Luuugn nu, killen torskade mot en slut & gammal Lill Nog. Enkelt blir det garanterat inte…

   • Kenny Starfighter
    9 July 2015 at 11:41

    Den matchen va inte direkt någon av Rashads bästa insatser.
    Men båda e brottare & vi ser vad som händer när brottare möts nu senast på Tele2, i de stående gamet är Rashad mkt bättre än Davis t.ex.

 • ViktorElias
  9 July 2015 at 01:46

  not happening…

 • Svara