Rashad Evans och Ryan Bader vill mötas vid UFC 192

“Suga” Rashad Evans (19-3-1) och Ryan “Darth” Bader (19-4) verkar båda vilja möta varandra härnäst och UFC 192 i Texas ser ut att vara det mest lämpliga datumet för bägge männen.

Ryan “Darth” Bader må inte ha fått den titelmatchen han ville ha mot Daniel “DC” Cormier men han ser ändå ut att kunna landa en riktigt stor möjlighet senare i år. Ariel Helwani säger nämligen att Bader och den tidigare mästaren i lätt tungvikt “Suga” Rashad Evans ska vara överens om att de vill mötas.

UFC 192 som sker den 3 oktober i Houston, Texas, ska vara målet för båda i synnerhet för Evans som fortfarande återhämtar sitt knä efter en operation tidigare i år. Rankingsmässigt är matchen lämplig då Bader är på plats nummer fem och Evans strax följande vid plats nummer sex. Bader har vunnit fyra raka matcher, den senaste kom mot Phil Davis i januari via ett delat domarbeslut. Evans har inte tävlat sedan november 2013 då han vann över Chael Sonnen via teknisk knockout.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
NyheterRashad EvansRyan BaderSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Baz3
    2 July 2015 at 02:32

    Tror denna match kommer suga

    …att vinna… ha..ha

  • Svara