RDA utmanar Dillon Danis till gymfight: ”Fråga pappa Conor om pengar”

✅ Kontroverserna och utmaningarna fortsätter att ske ✅ "Vinnaren lämnar buren med 200,000 dollar"

UFC 229-skandalen fortsätter att ha effekt. Sedan tumultet efter titelmatchen mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor samt deras team, har lagkamrater och andra fighters fortsatt att uttala sig -och även utfärda utmaningar. Nu har ett bråk uppstått på Twitter mellan McGregors lagkamrat Dillon Danis (1-0), den som Nurmagomedov attackerade efter titelförsvaret, och den forne UFC-mästaren Rafael dos Anjos (28-10) – som utmanat Danis till en gymfight.

RELATERAT: 

Efter at dos Anjos förolämpat Danis på Twitter sa den sistnämnde att han var redo för en fight – utan någon atletisk kommission. dos Anjos höjde insatsen, både bokstavligen och bildligt talat, genom att föreslå en gymfight där bägge lägger 100,000 dollar på spel som sedan går till vinnaren.

 

Läs också:

Danis – en kontroversiell figur

BJJ-utövaren Danis har under en längre tid varit en fighter som flera MMA-fans älskat att hata, på grund av kaxiga, överdrivna uttalanden, förolämpningar till andra fighters och en slags självbild som många fans haft svårt för. Efter flera år som BJJ-utövare gjorde han sin MMA-debut i april i år på Bellator 198 där han besegrade Kyle Walker via submission i den första ronden – walker har dock ett matchfacit på 2-4 med två raka submissionförluster inför mötet med Danis.

dos Anjos kommer senast från en förlust mot Colby Covington, som bröt en tre matcher lång vinstsvit i UFC. Den förlusten kostade även brassen det tillfälliga welterviktsbältet som stod på spel under titelmatchen på UFC 225. Härnäst är dos Anjos inbokad för att möta nigerianen Kamaru Usman på finalen av The Ultimate Fighter 28 den 30:e november i Las Vegas. Det återstår att se om ett möte mellan dos Anjos och Danis faktiskt materialiseras.

Vill du se dos Anjos och Danis göra upp i buren? 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara