Reparerad Cro Cop talar Dream, UFC och möjligen Affliction

crocop_numberoneI mitten av januari varnade vi omvärlden om att Mirko “Cro Cop” Filipovic nu blivit reparerad, reservdelarna för hans knä var utbytta och han var hög på morfin.

Han behövde förstås en tid på sig efter operationen för att låta knäet återhämta sig. Detta är nu över och den kroatiske polisen är åter i träning.

Han har tidigare berättat att han ska gå i pension under 2009 vilket antagligen borde begränsa hans valmöjligheter att komma till en större organisation. Hans kontrakt med Dream gick även ut vid årsskiftet efter hans match mot Hong Man Choi under nyårsgalan.

Det är förstås här vi börjar ställa frågor om var han nu ska gå sina framtida matcher. Men Cro Cop har nu talat med ett kroatisk träningsmagasin vid namnet “Sportske Novosti” om hur allt går.

“Jag tränar så mycket jag kan i den här delen av återhämtningen. Jag arbetar i huvudsak med vikter och kondition tillsammans med min konditionscoach Jukic. Som det ser ut just nu kan jag berätta att operationen gick väldigt bra”, säger en optimistisk Cro Cop.

“Jag talar med Japanerna, vilket självklart är naturligt, eftersom de har behandlat mig så bra under åren som gått. Och det är inte en hemlighet längre att UFC har kontaktat mig. Jag talar även med en annan organisation i USA.”

Det har tidigare varit rykten om fortsatt tal mellan Cro Cop och UFC men det är först nu dessa blir bekräftade. Han verkar också föra talan med Dream igen, vilket inte alls är speciellt förvånande, men vilken är den tredje organisationen? Jag misstänker starkt att detta är Affliction, men detta lär inte vara bekräftat någonstans. Strikeforce möjligen?

Cro Cop avslutade intervjun med att berätta att han själv kommer ta sitt beslut inom en månad. Trots det är det ett par månader innan Cro Cop har en möjlighet att gå en match igen.

Kategorier
DreamUFC
6 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...