Returmötet spikat – McGregor möter Diaz på UFC 202

UFC meddelade under UFC 199 att det omtalade returmötet mellan Conor McGregor och Nate Diaz kommer att ske på UFC 202.

Conor McGregor och Nate Diaz möttes på UFC 196. Matchen blev McGregors första förlust i UFC. Matchen blev en av tidernas mest omtalade och UFC planerade genast ett returmöte som huvudmatch på UFC 200. Efter att McGregor valt att inte flyga till Las Vegas för pressarbetet inför galan valde UFC att ta bort matchen.

Det har sedan dess varit oklart vad som kommer bli nästa steg för McGregor. Det har ryktats om en match mot boxaren Floyd Mayweather. Samtidigt är McGregor UFCs fjäderviktsmästare och flera utmanare vill slåss om titeln.

UFC bekräftade under sändningen av UFC 199 att det omtalade returmötet mellan McGregor och Diaz kommer att ske på UFC 202. Galan äger rum 20 augusti i Las Vegas.

Kategorier
Conor McGregorNate DiazSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
 • Andreas
  10 June 2016 at 06:07

  Jag och min flickvän hade bokat resa till Las Vegas 23e augusti till 2a september. Vilken bitterhet som infann sig när Conor vs Diaz 2 bokades och annonserades till 20e aug, 3 dagar innan vi är där! :( Visst Vegas är Vegas men nog hade man gärna åkt ett par dagar tidigare med facit på hand.

  Men förhoppningsvis får kanske tjejen en ny chans att uppleva sitt första UFC event på plats i Vegas (själv har jag varit på UFC178) via MMAnytts tävling och UFC 200 i sommar.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...