Reza Madadi

Reza “Mad Dog” Madadi: “Jag ska snart starta min egen klubb”

I den nya dokumentären om den svenska UFC-fightern Reza Madadi, avslöjar “Mad Dog” sina planer på att starta upp en egen klubb.

Under gårdagen släpptes en ny dokumentär om den 37-årige lättviktaren Reza “Mad Dog” Madadi (13-4), som handlar om hans comeback till UFC efter sin fängelsevisit.

Madadi i matchen mot "Stormin" Norman Parke. Foto: Mazdak Cavian

Madadi i matchen mot “Stormin” Norman Parke. Foto: Mazdak Cavian

Efter den tuffa domslutsförlusten mot Norman Parke (21-4-1) på UFC Fight Night 76 i Irland, avslutas dokumentären med att Madadi avslöjar planer på att starta upp en ny klubb.

“Jag ska snart starta min egen klubb,” säger han.

Tränar på Allstars Training Center i dagsläget

Madadi är en del av stockholmsklubben Allstars Training Center, där han tränar med andra UFC-fighters såsom Alexander Gustafsson (16-4), Ilir Latifi (10-4, 1 NC) med flera. I dokumentären gavs inga konkreta detaljer om hur hans planer ser ut mer ingående.

Madadi tillsammans med sin coach Andreas Michael. Foto: Micha Forssberg

Madadi tillsammans med sin coach Andreas Michael. Foto: Micha Forssberg

Det återstår med andra ord att se när och var “Mad Dogs” nya klubb öppnar upp portarna.

Foto: Micha Forssberg

 

Kategorier
ExklusivtNyheterReza MadadiSenaste NyttSvenska NyheterUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara