Roger Huerta hos Bellator?


Bellator-champen Eddie Alvarez satt och mös i soffan i sin nyinköpta blus när Roger hoppade på honom och kopplade ett stenhårt strypgrepp.

Före detta UFC-fightern Roger Huerta (i folkmun även kallad ”Snygg-Rogga”) gjorde ingen hemlighet av att han tjänade på tok för lite pengar i UFC. En del UFC-fighters tjänade väldiga summor. Deras löner tillät dem att leva ut luxuösa livsstilar, vackra hus och nätter ute på de bästa restauranger och kasinos som PartyPoker Svenska. Det är inte rättvist när det är sådan stor skillnad i lön.  Han vädrade sina åsikter om sitt missnöje rörande sitt kontrakt ett antal gånger och lämnade sedan organisationen för att ”satsa på en karriär som skådespelare”.

Skådespelarambitionerna resulterade i en roll i kommande filmatiseringen av TV-spelet Tekken samt en roll i Circle of Pain (sida vid sida med framtida Oscars-vinnaren Kimbo Slice). Efter ett par filmer och en himla massa väntande har Huerta börjat twittra om sin karriär som fighter och det verkar nu som att han kommer att dyka upp i Bellator.

ESPN-sponsrade Bellator kör igång sin andra säsong av turneringen Bellator Fighting Championships och här hoppas Huerta kunna kamma hem storkovan. Turneringen blir i år, precis som ifjol, en utslagsvariant där vinnaren av tre raka fighter beräknas kunna kamma hem 175 000 dollar i prispengar. Detta i jämförelse med Huertas UFC-lön där han tjänade ynka 19 000 dollar/match (Brock Lesnar får 400 000 dollar/match). Om Huerta skulle lyckas vinna turneringen i år skulle han direkt kvalificera sig till en titelfight mot Bellator-mästaren Eddie Alvarez.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BellatorThe Ultimate FighterUFC
5 Kommentarer
 • โชคดี
  16 May 2013 at 09:56

  … [Trackback]…

  […] There you will find 87637 more Infos: mmanytt.se/ufc/roger-huerta-hos-bellator/ […]…

 • tatuaggi
  19 May 2013 at 01:38

  … [Trackback]…

  […] Read More: mmanytt.se/ufc/roger-huerta-hos-bellator/ […]…

 • swimming trunks
  23 May 2013 at 07:01

  … [Trackback]…

  […] Read More: mmanytt.se/ufc/roger-huerta-hos-bellator/ […]…

 • click site
  24 May 2013 at 12:33

  … [Trackback]…

  […] There you will find 32129 more Infos: mmanytt.se/ufc/roger-huerta-hos-bellator/ […]…

 • http://mylifeaftermirena.blogspot.com
  27 June 2013 at 08:48

  … [Trackback]…

  […] Informations on that Topic: mmanytt.se/ufc/roger-huerta-hos-bellator/ […]…

 • Svara