Ronda Rousey har tilldelats WWE Slammy Award för sitt framträdande på WrestleMania 31

Ronda Rousey kan avrunda ett något turbulent år med vetskapen om att hon har tilldelats utmärkelsen “This is awesome moment of the year” för sitt framträdande hos WWE tidigare i år i samband med WrestleMania 31. Detta skedde under galan WWE Slammy Award under måndagskvällen.

Det var under WWE:s gala WrestleMania 31 i april i år som UFC:s superstjärna och numera före detta mästarinna i kvinnlig bantamvikt Ronda Rousey dök upp för att göra gemensam sak med Dwayne “The Rock” Johnson när de båda rensade ringen genom att helt sonika kasta ut duon Triple H och Stephanie McMahon därifrån. Alltihop till publikens och TV-tittarnas stora förtjusning. Helt uppenbart blev detta en mycket stor PR-framgång för Rousey som därmed vann miljontals nya fans över hela världen. Det är nämligen WWE-fans som har röstat fram vinnaren i den i wrestlingsammanhang mycket prestigefyllda kategorin “This is awesome moment of the year”. Prisutdelningen skedde i måndagskväll under WWE Slammy Award men varken Rousey eller “The Rock” var på plats för att ta emot sina utmärkelser.

Ronda Rousey har talat ganska länge om att hon skulle vilja göra fler framträdanden hos WWE, kanske redan under WrestleMania 32 som kommer att gå av stapeln i Dallas, Texas. Men med tanke på att fröken Rousey kommer att spela in två nya filmer under första halvan av 2016 och sedan mer eller mindre direkt gå upp i ringen för att möta Holly Holm i en returmatch om den kvinnliga UFC-titeln i bantamvikt känns WrestleMania 32 som en mer eller mindre ogenomförbar grej.

Kategorier
CatchwrestlingHolly HolmNyheterRonda RouseySenaste NyttUFCz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Wally Johnson
  24 December 2015 at 12:33

  Jesus så larvigt. Känns som om Ronda får priser för att bara dyka upp…

 • Charles R. Cockerell
  24 December 2015 at 12:37

  Otroligt stort!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...