Ronda Rousey i studion under helgens NFL-sändningar

Som en av UFC:s största stjärnor syns hon regelbundet i filmer, TV-serier, talkshows och sportprogram. Nu gör hon sin debut i den galna världen av amerikansk fotboll. 

Ronda Rousey (12-0) kommer medverka under uppladdningen till morgondagens NFL-matcher i USA då hon står för voice-over introt till storkanalen FOX studio inför matcherna. Detta kommer äga rum mitt på dagen amerikansk tid. Därpå kommer hon fysiskt vara med i studion efter söndagens matcher är avklarade.

Rousey syns överallt just nu inför titelförsvaret mot Holly Holm (9-0) på UFC 193 i Melbourne, Australien den 15:e november. Som gästvärd för ESPN:s SportsCenter, gäst hos diverse populära talkshows och självklart ständigt figurerande i reklamer, promos och intervjuer börjar bantamviktsmästarinnan mer och mer utmärka sig som en av sportens största stjärnor någonsin.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Holly HolmNyheterRonda RouseySenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara