Ronda Rousey på Forbes topp 40-lista över inflytelserika unga affärspersoner

UFC:s bantamviktsmästarinna har ännu en bedrift att ståta med då den angenäma tidskriften ser henne som USA:s 40:onde mest inflytelserika unga företagare. 

På en första anblick kan det tyckas något märkligt att Ronda Rousey (12-0) räknas som en av USA:s främsta unga företagare av tidskriften Forbes. Om man däremot tar i åtanke alla de bollar mästarinnan har i luften blir det tydligt varför Rousey platsar på listan.

En pionjär inom idrott, skådespelerska och en förebild för kvinnor världen över är en bråkdel av det Rousey ståtat med under de senaste åren och är allmänt en av de hetaste kvinnorna i offentlighetens blickfång just nu. Hetast vad gäller affärsverksamhet det vill säga.

Frobes “40 Under 40”-lista rankar alltså de 40 mest inflytelserika affärspersonerna under 40 år. Medan Rousey huserar längst ner hittas andra kändisar bland majoriteten av företagare som dominerar listan. Sångerskan Taylor Swift hittas bland annat på en sjätte plats medan skådespelerskan Jessica Alba rankas som nummer 15. Utöver de fåtal underhållare utgörs listan främst av ledande personer inom teknologi-, transport- och hälsovårdssektorn.

Listan i sin helhet hittas här.

 

Kategorier
NyheterRonda RouseySenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...