Ronda Rousey vägrar svara på frågor om fighting i intervju

Ronda Rousey har tidigare förklarat att hon drabbades av depression efter titelförlusten i fighten mot Holly Holm under UFC 193 i november. Direkt efter matchen funderade hon till och med på att begå självmord. Nu vill hon inte heller svara på intervjufrågor om fighting. Vad har hänt med “Rowdy”?

Man skulle med rätta kunna tycka att det borde vara av största intresse för Ronda Rousey att berätta om sin framtid som fighter och hur hon tänker återta sin plats på tronen som UFC-mästarinna i kvinnlig bantamvikt. Men uppenbarligen är det inte så.

Rousey har varit väldigt sparsam med sina offentliga framträdanden sedan förlusten på KO mot Holly Holm i titelfighten under UFC 193 i november förra året. Hon har berättat om den depression hon drabbades av och hur hon till och med funderade på att ta livet av sig direkt efter fighten. “Rowdy” har hintat om en comeback för att återta mästarbältet, men det är fortfarande oklart när eller var detta ska ske.

Nu har den före detta bantammästarinnan tydligen slutat att svara på frågor som har med fighting att göra. Det är webbsidan bjpenn.com som berättar att en australiensisk journalist innan en intervju med Rousey fick en skarp tillsägelse från en medlem i hennes PR-team att inte ställa några frågor som har med fighting att göra. Annars skulle intervjun avbrytas direkt.

Är Ronda Rousey inte en fighter längre? Varför skulle hon annars vägra att svara på frågor som har med fighting att göra? Vad tror ni läsare är orsaken till detta? Vad har hänt med Rousey?

Kategorier
Holly HolmNyheterRonda RouseySenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Wally Johnson
    2 March 2016 at 10:30

    Får väl bli att snacka om Sports Illustrated, Fast & Furious och hur hon ska föda Travis’ ungar…

  • Svara